За Нас


МОТИ е компания, посветила дейността си в областта на изследването, разработването, производството, дистрибуцията и продажбите на електронни наргилета.

По настоящем МОТИ притежава дозина продуктови линии, над 100 учени и инжинери, 2 производствени бази, над 1000 служителя, над 5000 магазини и офиси на локации пръснати по целия свят.

Продуктите на МОТИ покриват всички аспекти за пушене на електронно наргиле като се започне от течността на наргилето, чипове и койнове и се стигне до завършените цели продукти като електронни наргилета за еднократна употреба, под система и завършено лично наргиле.

МОТИ притежава над 100 награди и патенти за технологии.

От 2018, годината на основаването на комапнията, МОТИ е получил признанието на няколко водещи фирми за рисков капитал. През 2019, МОТИ си осигури финансиране на десетки милиони долари. Сред инвеститорите са ZhenFund, MSA Capital, SIG Asia, HighLight Capital и други.

Сега МОТИ е марка номер 2 в Китай. Екипът на МОТИ работи постоянно за да предложи най-добрия продукт на пазара и най-доброто обслужване на всички свои клиенти и партньори.

Пушете без прекъсване

Качеството винаги е приоритет на МОТИ. Моти иска за своите клиенти да се наслаждават пушейки своето наргиле без да усещат никакви проблеми или смущения. Ние внимателно преглеждаме нашите продукти преди да бъдат безопасно доставени в ръцете на нашите клиенти.

Стриктно контролиран процес

Производствен цех без прах от медицински клас, професионално обучени служители, научно проектирана поточна линия, МОТИ контролира стриктно всяка стъпка от производството на продуктите на МОТИ с много старание и любов.

Винаги с мисъл за бъдещето

Ние ценим всеки наш партньор независимо от неговия размер. Екипът на МОТИ винаги мисли за бъдещето на нашите партньори с цялото си сърце, за да предостави цялостни услуги и да изгради дългосрочни взаимоотношения.